Volledig scherm
© Mine Dalemans

Politie arresteert man die met slagersmes klanten bedreigde aan Truiense frituur

Sint-TruidenDe politie heeft afgelopen zaterdag een man opgepakt die met een groot slagersmes mensen bedreigde aan frituur ‘t Park in Sint-Truiden. De feiten zijn nu pas bekend. Bij het incident raakte niemand gewond.

 1. Hazelaarweg in Velm tijdelijk afgesloten vanaf maandag door kaphoutonderhoud
  Velm

  Hazelaar­weg in Velm tijdelijk afgesloten vanaf maandag door kaphouton­der­houd

  Op maandag 18 en dinsdag 19 januari wordt het kaphout langs de bermen aan de Hazelaarweg in Velm verwijderd. De werkzaamheden gebeuren in het kader van het kaphoutonderhoud. Tijdens die werken zal de Hazelaarweg tussen 8.30 en 15.30 uur afgesloten zijn voor alle verkeer. Er wordt een omleiding voorzien via de Halingenstraat. Landbouwgebruik gelegen langs de Hazelaarweg is mogelijk, doorgaand verkeer niet.
 2. Werkgeversorganisatie Voka en investeringsmaatschappij LRM helpen start- en scale-ups met uitbouwen van netwerk
  Limburg

  Werkgevers­or­ga­ni­sa­tie Voka en investe­rings­maat­schap­pij LRM helpen start- en scale-ups met uitbouwen van netwerk

  Werkgeversorganisatie Voka - Kamer van Koophandel Limburg en investeringsmaatschappij LRM – de Limburgse Reconversie Maatschappij – hebben een nieuw samenwerkingsakkoord ondertekend. Bedoeling is om startende bedrijven en ondernemingen die willen uitbreiden samen te helpen bij het verwezenlijken van hun plannen en het uitbouwen van hun netwerk. Zo krijgen de ondernemingen onder meer de kans om tien dagen te werken op een satellietlocatie.
 1. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis