Elias E. werd maandenlang gepest door klasgenoten.
Volledig scherm
PREMIUM
Elias E. werd maandenlang gepest door klasgenoten. © Karolien Coenen

Pesters die Elias E. (16) zwaar toetakelden worden officieel van school gestuurd: “Een opluchting, maar het wrange gevoel blijft”

Sint-TruidenDe twee jongeren die in december vreselijke beelden verspreidden van hoe ze de 16-jarige Elias E. uit Sint-Truiden pestten, vernederden, en met geweld aanpakten, kennen hun sanctie. Ze worden door het schoolbestuur definitief uitgesloten van Hasp-O Centrum. De familie van Elias is opgelucht, maar betreurt dat een derde pester wel nog op school mag rondlopen.

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Van de droomhuisjes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”
  PREMIUM
  Balen/Lommel/Antwerpen

  Van de droomhuis­jes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”

  Ze bouwden voor al droomhuisjes voor klein en groot en konden Studio 100 als klant strikken om attracties aan te kleden. Nu volgt een nieuwe mijlpaal voor het bedrijfje Eye-Opener van Siemon en Lars: ze willen een eigen indoorpretpark creëren, een ‘belevingswereld’ waar magie en fantasie centraal staan. “We zitten op een rollercoaster en hij lijkt maar niet te stoppen”, glimlacht het creatieve duo.