De Colruyt in Sint-Truiden legt donderdag het werk stil, nadat een personeelslid door een boze klant werd aangevallen.
Volledig scherm
De Colruyt in Sint-Truiden legt donderdag het werk stil, nadat een personeelslid door een boze klant werd aangevallen. © Karolien Coenen

Personeel Colruyt legt werk neer nadat klant personeelslid aanvalt: “We zijn dagelijkse agressie zat”

Sint-TruidenIn de Colruyt-vestiging in Sint-Truiden is een personeelslid fysiek aangevallen door een klant die zich niet aan de coronamaatregelen wilde houden. Het winkelpersoneel reageert woedend na het incident. Ook de christelijke vakbond ACV Puls betreurt dit “zoveelste voorval” van agressie en roept op tot meer respect.

 1. Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbalclubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaarden mij zot”
  Eksel / Gerhees / Diest / Lommel / Genk

  Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbal­clubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaar­den mij zot”

  In vervlogen tijden was Ekselaar Pierre Geys middenvelder voor Anderlecht en Diest. De 72-jarige oud-voetballer zou na zijn carrière een tijdje een café openen in het Hageland en trok uiteindelijk weer naar zijn vertrouwde thuisdorp. Sinds enkele jaren geniet hij van het prachtige weer in Tenerife. Daar kwam hij in coronatijden op het idee om de wandeling van zijn leven te maken.
 1. Agressieve kraaien "terroriseren" winkelier
  Play
  dieren

  Agressieve kraaien "terrorise­ren" winkelier

 2. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den