De inwoners van Sint-Truiden, Gingelom en Nieuwerkerken trekken binnenkort naar hun vaccinatiecentrum op de Minderbroederssite.
Volledig scherm
De inwoners van Sint-Truiden, Gingelom en Nieuwerkerken trekken binnenkort naar hun vaccinatiecentrum op de Minderbroederssite. © Karolien Coenen

OVERZICHT. Zo bereik je binnenkort gemakkelijk de Minderbroederssite voor jouw coronavaccinatie

Sint-Truiden/Gingelom/NieuwerkerkenOp de Truiense Minderbroederssite worden binnenkort 56.000 inwoners van Sint-Truiden, Gingelom en Nieuwerkerken uitgenodigd om hun coronavaccin te laten zetten. Om alles in goede banen te leiden, is er nu een verkeers- en signalisatieplan uitgewerkt. Daarin is aandacht voor de vlotte bereikbaarheid van verschillende parkings in de stad. Een overzicht.

 1. Aleksandra (54) brengt boek uit over hoe ze Rusland verliet voor Limburgse liefde: “Ik wist meteen dat ik mijn hele leven met Maurice zou delen”
  PREMIUM
  Nieuwerkerken

  Aleksandra (54) brengt boek uit over hoe ze Rusland verliet voor Limburgse liefde: “Ik wist meteen dat ik mijn hele leven met Maurice zou delen”

  Van het Russische Sint-Petersburg naar het Limburgse Nieuwerkerken, omdat ze via briefwisseling haar hart verloor aan een hobby-landbouwer: het overkwam Aleksandra Boltovskaja (54) zo’n twintig jaar geleden. Al die tijd hield Aleksandra over haar nieuwe liefde en leven een dagboek bij. Die gevoelens deelt de geworden Nieuwerkerkenaar nu in haar eerste boek. “Een nieuw leven starten vraagt energie, maar ik wil aan mensen tonen dat schijven wel kan helpen om alles op een rij te zetten.”
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"