Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Mine Dalemans

Orde van de Commeduur kiest voor heruitzending Prinsenfeesten in plaats van Prinsen Pronknacht

Sint-TruidenDe Prinsen Pronknacht die zaterdag 15 januari op de agenda stond, kan voor het tweede jaar op rij niet doorgaan. Of de carnavalsstoet in Sint-Truiden kan doorgaan, is nog niet beslist. Vrijdag overleggen de burgemeester en de schepen met de Orde van de Commeduur.

 1. Na twee jaar pandemie keert Live in Hasselt terug: “Dit festival is een begrip en ik wil dat in stand houden”
  PREMIUM
  Hasselt

  Na twee jaar pandemie keert Live in Hasselt terug: “Dit festival is een begrip en ik wil dat in stand houden”

  Gent heeft de Gentse Feesten, Leuven viert Marktrock, en in Hasselt ga je naar ‘Live in Hasselt’. Nu zaterdag vinden er verschillende optredens plaats op vier grote pleinen in de stad, en meer dan twintig cafés in het centrum zijn betrokken bij de organisatie. Initiatiefnemer Raf Tilliard hoopt met de organisatie het werk verder te zetten van Johny en Oetje Joris. “Dit konden we alleen maar realiseren met de steun van de stad en de horecabazen!”, kijkt hij razend enthousiast vooruit.
 2. IN BEELD. Zomerbar ‘Jardin du Commandeur’ opent morgen in Kasteel van Ordingen: “Geen feestjes tot ‘s nachts, maar gezellig samenzijn in een prachtige omgeving”
  Sint-Truiden

  IN BEELD. Zomerbar ‘Jardin du Commandeur’ opent morgen in Kasteel van Ordingen: “Geen feestjes tot ‘s nachts, maar gezellig samenzijn in een prachtige omgeving”

  De Velmse Bloesembar is nog maar net gesloten, of de zomerbar staat al klaar. Vanaf morgen zijn Truienaars, bezoekers en toeristen welkom bij de gezellige ‘Jardin du Commandeur’ aan het Kasteel van Ordingen. Horecaondernemer Jerome Fontaine en zijn team ontfermen zich over het fijne ontvangst met een hapje, een drankje en een toplocatie terwijl de gasten en de zon er moeten zorgen voor de perfecte zomersfeer.