Isabelle Knapen (41) is ongeneeslijk ziek, en viert samen met haar man Bart (46) en kinderen Fien (14), Wout (9) en Marie (5) de laatste keer Kerstmis.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabelle Knapen (41) is ongeneeslijk ziek, en viert samen met haar man Bart (46) en kinderen Fien (14), Wout (9) en Marie (5) de laatste keer Kerstmis. © Karolien Coenen

Ongeneeslijk zieke Isabelle (41) viert Kerstmis voor de laatste keer samen met haar gezin: “Dit wordt een gezellig feest dat we nooit meer zullen vergeten”

Sint-TruidenKerstmis zal dit jaar voor iedereen anders aanvoelen, maar dan vooral voor de Truiense Isabelle Knapen (41). Twee keer moest ze vechten tegen borstkanker, totdat de ziekte zich verder verspreidde in het hersenvocht. In mei hoorde Isabelle dat ze nog maar enkele maanden te leven had, maar december heeft ze nog gehaald. Samen met haar man Bart en hun drie kinderen viert ze Kerstmis voor de laatste keer.

  1. Zomeren in Landen
    Landen

    Zomeren in Landen

    Landen maakt zich op voor een zomer vol animatie, beleving, plezier en aangename momenten voor jong en oud. Alle ingrediënten zijn voorzien om de Landenaren en bezoekers te trakteren op een zalige, zonnige vakantie die lang, heel lang mag duren. Zon, zand, strand, tropische temperaturen, muziek, optredens, animatie, exotische cocktails en lekkere hapjes, kermis, … En dat alles in de stad van het platteland. 

Zoals de traditie het wil is er dit jaar weer een goed gevuld zomerprogramma in Landen. Tal van activiteiten, georganiseerd door het lokaal bestuur, zorgen voor een fijne en warme sfeer in de stad van het platteland, iets wat zeker geapprecieerd zal worden door inwoners en bezoekers.