Onderzoekers aan het vaccinatiecentrum van Sint-Truiden.
Volledig scherm
Onderzoekers aan het vaccinatiecentrum van Sint-Truiden. © VTM NIEUWS

Onderzoeksrechter en parket bezoeken vaccinatiecentrum Sint-Truiden na lek

Het vaccinatiecentrum van Sint-Truiden heeft deze namiddag de onderzoeksrechter en het parket op bezoek gehad nadat er documenten met medische informatie lekte. Dat lek ging over de vroegtijdige vaccinatie van burgemeester Veerle Heeren (CD&V) en haar entourage. “Er is niemand opgepakt of verhoord", zeggen ze bij het parket.

61 reacties

 • Jozef Van Mellaert

  1 maand geleden
  Al goed dat er soms iemand iets laat uitlekken, die klokkenluider verleent een bewonderings- waardige dienst aan de gemeenschap hoe zouden we anders dat gesjoemel aan de weetkomen?
 • Dick DECOCK

  1 maand geleden
  Raar dat parket hier zo vlug is om boodschapper te vinden terwijl ze in andere grote zaken trein der traagheid nemen.
 • malfait christian

  1 maand geleden
  Dat ze maar eens eerst onderzoeken waarom een oudere dame werd afgebeld ten voordele van de acolieten van de burgemeester. Organisatie Probis staat hier gelijk aan medewerking oplichting en nepotisme.
 • kris malmster

  1 maand geleden
  ook al heeft de burgemeester geprofiteerd van haar functie en zich zelf snelner een vaccin kunnen plaatsen en meschien familie er sneller aan geholpen , ok u kan daar over vallen en iemand in functie zou het voorbeeld moeten stellen , maar mensen maken nu eenmaal fouten , wie zonder zonden is werp de eerste steen , maar om te zeggen we gaan haar job afnemen , dat vind ik in deze er zwaar over , als u dit met een misdrijf moet rekenen , begin dan eerst in plaats met nieuwe gevangenissen te bouwen
 • Aad Ballegooijen

  1 maand geleden
  Het zou toch ook kunnen dat haar buurman of andere bevoordeelden per ongeluk hun mond hebben voorbij gepraat.
 1. Meer dan 80% woont graag in Hasselt: “Dorpse gevoel in een sociale stad”
  PREMIUM
  Hasselt

  Meer dan 80% woont graag in Hasselt: “Dorpse gevoel in een sociale stad”

  Ongeveer 8 op 10 Hasselaren is tevreden over de stad en de buurt waar hij of zij woont. Het algemene geluksgevoel ligt zelfs hoger. Dat blijkt uit de cijfers van de Gemeente-Stadsmonitor. De Limburgse hoofdstad scoort beduidend beter dan Genk. “Steden in het buitenland tellen misschien meer inwoners, maar zijn niet zo uitgerust als Hasselt”, zegt gids Gama Putra van ‘I Love Hasselt’ die sinds negen jaar in de stad woont.