Nina Derwael krijgt haar eigen sporthal in Sint-Truiden
Volledig scherm
Nina Derwael krijgt haar eigen sporthal in Sint-Truiden © Mine Dalemans

Nina Derwael krijgt eigen sporthal in Sint-Truiden: “Een enorme eer”

In de sporthal van Sint-Truiden vond zaterdagmiddag de huldiging van Nina Derwael (19) plaats. De Truiense won op het Wereldkampioenschap gymnastiek in Stuttgart goud op de brug met ongelijke leggers. Tientallen jonge Limburgse turners en turnsters gingen met hun heldin op de foto. Het stadsbestuur maakte bekend dat  de nieuwe sporthal naar Derwael zal worden genoemd. 

  1. Geheelonthouder krijgt vrijspraak na positieve cocaïnetest: “Leg maar eens uit aan je omgeving dat je positief testte, terwijl je onschuldig bent”
    Hasselt

    Geheelont­hou­der krijgt vrijspraak na positieve cocaïne­test: “Leg maar eens uit aan je omgeving dat je positief testte, terwijl je onschuldig bent”

    Hasselaar Fabio Nijssen (46) is bijna een jaar na een positieve cocaïnetest vrijgesproken door de politierechtbank. Vorig jaar werd hij in november door de politie aan de kant gezet en tot zijn eigen grote verbazing testte hij positief op cocaïne. “Terwijl ik nooit drink of drugs gebruik”, zucht hij. “Ik wil graag het debat over zulke testen aangaan met de bevoegde ministers.”