De stad Sint-Truiden installeerde speciale software op haar stadswebsite, om ze maximaal toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden (illustratiebeeld).
Volledig scherm
De stad Sint-Truiden installeerde speciale software op haar stadswebsite, om ze maximaal toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden (illustratiebeeld). © Benny Proot

Nieuwe module op website voor mensen met visuele beperking

De stad Sint-Truiden installeerde speciale software op haar stadswebsite, om ze maximaal toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. In de toekomst is het de bedoeling om hetzelfde te doen met andere communicatietoepassingen.

0 reacties

 1. Opvallend team met vaders en dochters, samen met jong autosporttalent in 24 Hours of Zolder
  Autosport

  Opvallend team met vaders en dochters, samen met jong autosport­ta­lent in 24 Hours of Zolder

  In Zolder vindt dit weekend de 44ste editie van de 24 Hours of Zolder plaats. In de toerwagenklasse vinden we een zeer opvallend team, een team ook met ambitie, maar vooral een team met twee vaders en twee dochters, ondersteund door een jong talent dat ook al autosportbloed heeft. Guino Kenis en Michaël De Keersmaecker zijn twee oudgedienden van de Belgische autosport en zij krijgen in hun BMW M2 CS het gezelschap van hun dochters Julie Kenis en Juna De Keersmaecker. Als vijfde rijder is er Jeff Van de Ven, de zoon van Hans Van de Ven, die al jaren wedstrijden in autosport en motorsport organiseert. Het kwintet gaat op zoek naar een mooi resultaat in de toerwagenklasse en start zaterdag om 16 uur alvast als tweede in die klasse na een sterke kwalificatieronde van Guino Kenis.
 2. Voka – KvK Limburg zegt nee tegen verhoging bedrijfsbelasting, ligt de oplossing bij gemeentefusies?
  Limburg

  Voka – KvK Limburg zegt nee tegen verhoging bedrijfsbe­las­ting, ligt de oplossing bij gemeentefu­sies?

  De stijgende kosten van de inflatie-en energiecrisis hebben ook een impact op de werking van steden en gemeenten in onze provincie. Voka – Kamer van Koophandel Limburg dringt er echter op aan om in het kader van de komende begrotingsgesprekken Limburgse bedrijven te ontzien van nieuwe verhogingen van de bedrijfsbelastingen. Het uitvoeren van gemeentefusies wordt naar voren geschoven als mogelijke oplossing.