Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © Hillewaere vastgoed

Nergens meer luxewoningen verkocht in Limburg dan in Haspengouw: “Antwerpenaren steken er de grens voor over”

LimburgIn Limburg wordt er elke dag een luxepand verkocht van gemiddeld 780.000 euro. Meer dan één keer per maand gaat het zelfs om een luxewoning van meer dan 1 miljoen euro. Dat blijkt uit analyse van Hillewaere Vastgoed, een luxevastgoedspecialist in Vlaanderen. “Vooral Haspengouw blijkt bijzonder geliefd", zegt algemeen directeur Bart Van Delm.

 1. Hasseltse dagwinkels veroordeeld voor verkoop van erectiestimulerende middelen
  Hasselt

  Hasseltse dagwinkels veroor­deeld voor verkoop van erectiesti­mu­le­ren­de middelen

  De politie Limburg Regio Hoofdstad voerde woensdag controles uit in meerdere dagwinkels in Hasselt. Zo trokken ploegen naar zaken op de Bampslaan en de Kuringersteenweg in Hasselt. Drie gecontroleerde dagwinkels waren in overtreding. Ze verkochten onder andere erectiestimulerende middelen. Daarnaast werden er ook inbreuken vastgesteld op de aanduiding van prijzen. De politie stelde de nodige processen-verbaal op. Eerder vandaag trof politie Beringen-Ham-Tessenderlo ook al 240 erectiepillen aan bij een huiszoeking.
 2. Rijksadministratief centrum omgevormd tot kindvriendelijk vaccinatiedorp

  Rijksadmi­ni­stra­tief centrum omgevormd tot kindvrien­de­lijk vaccinatie­dorp

  Het vaccinatiecentrum in Tienen wordt omgevormd tot een heus kinderdorp. Vanaf zaterdag zullen alle kinderen van 5 tot 11 jaar uit de Eerstelijnszone Oost Hageland, hier gevaccineerd kunnen worden. Men spaart er zich geen enkele moeite om de kinderen, en hun ouders, het zo aangenaam mogelijk te maken. Wie nog moet langskomen voor zijn booster, zal evenzeer in deze zeer jeugdige omgeving terecht komen.