De kersverse Miss België van dit jaar ging donderdagnamiddag op bezoek in Sint-Truiden tussen de mooie bloesems van de stad.
Volledig scherm
De kersverse Miss België van dit jaar ging donderdagnamiddag op bezoek in Sint-Truiden tussen de mooie bloesems van de stad. © Stad Sint-Truiden

Miss België Kedist Deltour bezoekt bloesems in Sint-Truiden

Sint-TruidenOp uitnodiging van Europees Parlementslid en schepen Hilde Vautmans bracht de gloednieuwe Miss België 2021 Kedist Deltour donderdagnamiddag een bezoek aan Sint-Truiden. Normaal gezien ontvangt Vautmans de nieuwe Miss België elk jaar traditiegetrouw in het Europees Parlement, maar door corona werd dit jaar beslist om de ontmoeting in Sint-Truiden, te midden van de bloesems, te laten plaatsvinden.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.