Een robotfoto van de verdachte.
Volledig scherm
Een robotfoto van de verdachte. © Federale Politie

Meisje (12) ontsnapt aan ontvoering net over grens met Sint-Truiden, politie vraagt dat twee vrouwelijke getuigenissen zich melden

Sint-TruidenDe politie is op zoek naar een man die in oktober een 12-jarig meisje probeerde ontvoeren. Dat gebeurde in het Waalse Borgworm, vlak over de grens met Sint-Truiden, Gingelom en Heers. De politie vraagt nu dat twee vrouwelijke getuigenissen - die tijdens deze gebeurtenis tussenbeide kwamen - zich melden. Eén van hen heet Charline.

 1. Limburgse Joyce (23) schrijft emotioneel nummer over impact coronacrisis op mentale gezondheid: “Grote stap om gevoelens te tonen”
  PREMIUM
  Maaseik

  Limburgse Joyce (23) schrijft emotioneel nummer over impact coronacri­sis op mentale gezondheid: “Grote stap om gevoelens te tonen”

  ‘Aan het einde van de tunnel is het licht nog uit’. Een zin die in tijden van corona erg herkenbaar is. Het perspectief blijft voor velen uit, en dat hakt er mentaal hard in. Zo ook voor Joyce Vanderhoydonck (23). De Maaseikse singer-songwriter pende haar gevoelens neer in een emotioneel lied genaamd ‘Met Jou’. “Eerlijk, het gaat momenteel niet goed met me op mentaal vlak. Door hiermee naar buiten te komen, hoop ik anderen een hart onder de riem te steken”, klinkt het.
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis