Een archiefbeeld van burgemeester Veerle Heeren (CD&V) in het vaccinatiecentrum in Sint-Truiden
Volledig scherm
PREMIUM
Een archiefbeeld van burgemeester Veerle Heeren (CD&V) in het vaccinatiecentrum in Sint-Truiden © Mine Dalemans

Man (74) dient klacht in tegen vaccinatiecentrum: “Vandaag geen Pfizer, we moeten u AstraZeneca geven” Vier minuten daarvoor werd buurman Veerle Heeren ingeënt.... met Pfizer

Sint-TruidenEen gepensioneerd koppel heeft klacht ingediend tegen het vaccinatiecentrum in Sint-Truiden. Vlak voor de man zijn eerste coronaprik zou ontvangen, kreeg hij te horen dat hij geen vaccin van Pfizer maar van AstraZeneca zou krijgen. “Want we hebben vandaag geen Pfizer.” Vier minuten eerder kreeg de buurman en partijgenoot van burgemeester Veerle Heeren (CD&V) wél een vaccin van Pfizer. Een nieuwe aflevering in de Veerle Heeren-saga.

129 reacties

 • Patrick Kelchtermans

  3 maanden geleden
  @Ann Verschueren: medisch geheim? U beseft toch dat we binnenkort allemaal met een coronapaspoort zullen rondlopen? Trouwens, je macht misbruiken is strafbaar, er vervolgens over lopen liegen ook. Trouwens, als je het zelf niet zo nauw neemt met je plichten, en ook niet met de wet, moet je achteraf niet gaan lopen memmen over rechten. Het is het een mét het ander, dat geldt voor ons allemaal. Mevr. Heeren is capabel om verantwoordelijkheid op te nemen voor haar eigen daden, mag ik hopen.
 • Jean Vangronsvelt

  3 maanden geleden
  De 2 inspuitingen deugen niet.
 • Frank Huygelberghs

  3 maanden geleden
  Onmiddellijk ontslaan als burgemeester,en zelfs geen amt meer in de gemeente,dit verhaal slaat alles (als het klopt natuurlijk)
 • Alexa Grieken

  3 maanden geleden
  @ANn, dit is al meermaals bewezen met meerdere studies. Amerika en verschillende Europese landen willen het zelfs niet gebruiken, Europa verlengt ook het contract niet. En als je bedriegt, dan heb je geen recht op een medisch geheim, zeker niet als je een publiek figuur bent in dienst van de maatschappij. <3
 • Fons Dewaele

  3 maanden geleden
  Het ene schandaal na het andere van de deelnemers aan dat staatstheater.
 1. Nelson Balongo (STVV): “Graag onze goede start bevestigen op Stayen tegen Zulte-Waregem”
  Voetbal 1A

  Nelson Balongo (STVV): “Graag onze goede start bevestigen op Stayen tegen Zul­te-Waregem”

  In de aanval zijn Aboubakary Koita en Ilombe Mboyo de vaste basisspelers. T1 Bernd Hollerbach is fan van de getalenteerde Nelson Balongo (22). De jonge spits uit Tongeren kan terugblikken op twee geslaagde invalbeurten tegen AA Gent en Sporting Charleroi. Op Mambourg kreeg hij kort na de rust een mooie kans, maar doelman Koffi bracht knap redding. Toch zijn de Kanaries zeer tevreden met 4 op 6. Zaterdagavond (18u30) komt Zulte-Waregem naar Sint-Truiden. Nelson Balongo is klaar om het team van Francky Dury warm te ontvangen.
 2. Randy (26) moet tweelingbroer Melvin afgeven na corona-infectie: “Twee uur lang zat ik naast hem. Twee uur lang geloofde ik dat hij er door zou komen”
  PREMIUM
  Tongeren

  Randy (26) moet tweeling­broer Melvin afgeven na corona-infectie: “Twee uur lang zat ik naast hem. Twee uur lang geloofde ik dat hij er door zou komen”

  Afgelopen zaterdag nam Tongeren afscheid van Melvin Liebens (26), een bekende en vooral geliefde medewerker van heel wat horecazaken. Liebens stierf door de gevolgen van een longembolie, nadat hij het coronavirus opliep. Zijn tweelingbroer Randy maakte hetzelfde mee, maar overleefde. “Ik dacht dat ik hallucineerde door de vele medicatie en morfine. Dat mijn broer er de volgende dag gewoon weer zou zijn.”