Veerle Heeren (56) kreeg in maart - veel vroeger dan voorzien - haar Pfizer-vaccin, en ook heel wat familieleden, kennissen en kabinetsmedewerkers werden vroegtijdig ingeënt.
Volledig scherm
Veerle Heeren (56) kreeg in maart - veel vroeger dan voorzien - haar Pfizer-vaccin, en ook heel wat familieleden, kennissen en kabinetsmedewerkers werden vroegtijdig ingeënt. © Mine Dalemans

Maandag extra gemeenteraad in Sint-Truiden over vroegtijdige vaccinatie Heeren

Sint-TruidenEen extra gemeenteraad in Sint-Truiden op 10 mei moet meer duidelijkheid scheppen over het al dan niet aanblijven van burgemeester Veerle Heeren. De CD&V-politica ligt al dagen onder vuur na haar vroegtijdige vaccinatie.   Ook verschillende familieleden, buren en kabinetsmedewerkers kregen in maart - veel vroeger dan voorzien - een prik . “De burgemeester zal aanwezig zijn om alles van A tot Z op tafel te leggen en alle vragen te beantwoorden", verzekert partijgenoot Bert Stippelmans, voorzitter van de gemeenteraad. 

29 reacties

 • ludo legein

  1 maand geleden
  Sint Truiden heeft nieuwe lokale beroemdheid bij : ‘Veerle the killer-mayor’
 • Christel Werdens

  1 maand geleden
  Het gerecht moet achter de burgemeester aangaan en niet achter degene die de waarheid aan het licht heeft gebracht. Machtsmisbruik kan niet worden toegestaan bg.
 • Jan Van Rompaey

  1 maand geleden
  En altijd die achterpoortjes ? Die leugens ? Dat bedrog ?
 • Ferdinand Verbist

  1 maand geleden
  Ik heb de indruk dat St Truiden met alles en nog wat uit de toon valt. Zou het aan de plaatselijke bevolking liggen.
 • Jan Boden

  1 maand geleden
  Ha de Stippelmans, de man van de dubbele zitpenningen. Den Bert zal ook nog niet gevaccineerd zijn zeker ? Hopelijk maakt de brave man geen inschattingsfouten.