Er zal een wetsdokter ter plaatse komen.
Volledig scherm
Er zal een wetsdokter ter plaatse komen. © Karolien Coenen

Lichaam aangetroffen op straat in Sint-Truiden: onderzoek naar vedacht overlijden

Sint-TruidenAan de Beekstraat in Sint-Truiden is een overleden man gevonden. Er loopt momenteel een onderzoek naar een mogelijk verdacht overlijden. 

 1. Japanse Tuin viert 30ste verjaardag met pop-up restaurant tijdens de zomer: “Dé kans om Japanse cultuur helemaal anders te beleven”
  PREMIUM
  Hasselt

  Japanse Tuin viert 30ste verjaardag met pop-up restaurant tijdens de zomer: “Dé kans om Japanse cultuur helemaal anders te beleven”

  De Japanse Tuin in Hasselt opent ter ere van haar 30-jarig jubileum een pop-up restaurant. Lokale chefs zullen elkaar daar de hele zomer lang afwisselen om een Japans geïnspireerd viergangenmenu tot bij de bezoeker te brengen. De wijnmakers van ‘The Winegrower’s Garden’ zorgen voor het geheel én uiteraard de wijn. De magie van de Japanse Tuin? Die doet de rest.
 2. Al spelende leren over duurzaamheid? Hasseltse studenten bouwen ‘cleanteach’ escaperoom in Diepenbeek
  PREMIUM
  Hasselt

  Al spelende leren over duurzaam­heid? Hasseltse studenten bouwen ‘cleanteach’ escaperoom in Diepenbeek

  Wie graag op een speelse manier bijleert over duurzame innovatie en technologie, kan voortaan terecht in de gloednieuwe ‘cleantech’ escaperoom in Diepenbeek. Die katapulteert deelnemers naar het jaar 2080 én...de catastrofale gevolgen van een reeks natuurrampen. “Alleen door logisch na te denken over hernieuwbare energie, recyclage, waterrecuperatie en duurzame consumptie kan je die apocalyps terugdraaien.”