Late Night Shopping

 1. Sint-Truiden voorziet na corona-uitbraak alsnog kinderopvang in schoolbubbels
  Sint-Truiden

  Sint-Trui­den voorziet na corona-uit­braak alsnog kinderop­vang in schoolbub­bels

  Na een coronauitbraak op drie scholen in Sint-Truiden waarbij 66 coronabesmettingen zijn vastgesteld, geldt er vanaf 22 januari tot en met 12 februari een verbod op alle buitenschoolse activiteiten voor kinderen jonger dan 13 jaar. Dat verbod geldt in zeven Zuid-Limburgse gemeenten, waaronder Sint-Truiden. Omdat het voor ouders moeilijk is om zich hierop te organiseren, wil de stad samen met de school opvang voorzien in de scholen die open zijn. Zo blijven de kinderen in hun schoolbubbel en kunnen ouders alsnog op kinderopvang rekenen. Vanaf 25 januari zullen alle GO! secundaire scholen in Sint-Truiden dan weer overgaan tot afstandsonderwijs.
 2. Josina, de oudste Limburgse vrouw, sterft week voor 110de verjaardag: “Haar gymnastiekoefeningen en dagelijks glaasje rode wijn hebben we overgenomen”
  PREMIUM
  Bilzen

  Josina, de oudste Limburgse vrouw, sterft week voor 110de verjaardag: “Haar gymnastiek­oe­fe­nin­gen en dagelijks glaasje rode wijn hebben we overgeno­men”

  Op 21 januari zou Josina De Vries, de oudste Limburgse vrouw ooit, 110 kaarsjes uitblazen. Op die dag zou ze ook het coronavaccin krijgen, al heeft het helaas niet mogen zijn. Josina overleed afgelopen woensdag omstreeks 9 uur ‘s ochtends in haar serviceflat in woonzorgcentrum Sint-Jozef in Munsterbilzen, een week voor haar verjaardag.
 3. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"