Voorzitter van Horeca Sint-Truiden Koen Francis (36) laat Verdi binnenkort achter zich, om een nieuwe ‘tapasrestobar’ te openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter van Horeca Sint-Truiden Koen Francis (36) laat Verdi binnenkort achter zich, om een nieuwe ‘tapasrestobar’ te openen. © Borgerhoff

Koen Francis (36) ruilt café Verdi om voor nieuwe tapasbar: “Avond van heropening al helemaal volgeboekt”

Sint-TruidenNa zeventien jaar café Verdi te hebben uitgebaat, slaat Koen Francis (36) – tevens voorzitter van Horeca Sint-Truiden – een nieuwe weg in de horecawereld in. Zo opent hij op 1 mei de deuren van zijn gloednieuwe ‘tabaresto’-bar op de Grote Markt in Sint-Truiden. Daar zullen klanten binnenkort terechtkunnen voor een groot assortiment van wijnen, typisch Zuiderse tapas, én nog steeds voor Frans-Belgisch getinte gerechten. “Het werd tijd voor een volgende uitdaging.”

  1. Tweede drugslab op één weekend tijd in Limburg
    Gingelom

    Tweede drugslab op één weekend tijd in Limburg

    Aan de Steenweg te Gingelom werd dit weekend een druglabo ontdekt door FGP Limburg. Men hield zich hier bezig met de productie van amfetamines. Dat is al het tweede drugslab in Limburg op één weekend tijd, want zaterdag raakten al gelijkaardige gebeurtenissen bekend in Houthalen. Ook in Gingelom stonden er een aantal vaten met chemisch afval klaar om te worden gedumpt of geloosd. “In dit dossier werd bijstand verleend door de PZ Sint-Truiden, Gingelom, Nieuwerkerken. Meer info kan voorlopig niet worden medegedeeld”, klinkt het in een mededeling van het Parket.