Scholen kunnen vanaf nu online bestellen voor boekenpaketten van Bibliotheek Toni Coppers.
Volledig scherm
Scholen kunnen vanaf nu online bestellen voor boekenpaketten van Bibliotheek Toni Coppers. © Danny Claes

Klassen kunnen vanaf nu boekenpakketten online bestellen bij Bibliotheek Toni Coppers

Sint-TruidenOmdat scholen het tijdens de coronacrisis moeilijker hebben om hun weg naar de bib te vinden, biedt de De Truiense Bibliotheek Toni Coppers vanaf nu boekenpakketten aan voor klassen. Leerkrachten kunnen die eenvoudig online bestellen.

 1. RESTOTIP. Smullen van junk pizza’s in een rooskleurige setting bij Pink Pizza
  PREMIUM
  Genk

  RESTOTIP. Smullen van junk pizza’s in een rooskleuri­ge setting bij Pink Pizza

  In steeds meer steden, zoals Amsterdam en Antwerpen, duiken horecazaken op die in het teken staan van de kleur roze. Wist je dat Genk sinds kort ook zo’n hotspot heeft? Van roze zetels, een babyroze toog en binnenkort zelfs roze pizza en pasta: Pink Pizza in de Stalenstraat is op zijn minst opvallend te noemen. Wij brachten een bezoekje aan de zaak en spraken met medezaakvoerder Atif Tanriseven (28), die naar eigen zeggen “meer leven wil brengen in Genk”.
 2. Van Italiaanse namiddagen tot EK op groot scherm en fietstochten: Belevingsvolle pop-upbar opent vrijdag de deuren vlakbij Fietsen door het Water
  PREMIUM
  Genk

  Van Italiaanse namiddagen tot EK op groot scherm en fietstoch­ten: Belevings­vol­le pop-upbar opent vrijdag de deuren vlakbij Fietsen door het Water

  Op een 200-tal meter van de toeristische attractie Fietsen door het Water in Bokrijk gaat aanstaande vrijdag een nieuw pop-upconcept van start, genaamd Bar Jozef. Daar zal je niet enkel terechtkunnen voor een hapje en een drankje, maar ook voor tal van activiteiten. We spraken met één van de organisatoren om eens te horen wat we zoal mogen verwachten.