Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Google Maps

Infosessie over omgevingsvergunning voor turborotonde aan Stayen

Sint-TruidenIn 2022 wordt de drukke rotonde aan het voetbalstation Stayen aangepakt en getransformeerd tot een turborotonde. Voor de werken van start gaan, moet de aanbestedingen en omgevingsvergunning nog in orde gebracht worden. Agentschap Wegen en Verkeer organiseert een digitale infosessie om de buurt te informeren over de grote werken aan de rotonde.

  1. Wens Ambulancezorg bestaat vijf jaar: “Nog eens de zee zien of een laatste douche pakken, het zijn kleine dingen die doodzieke mensen graag nog willen doen”
    PREMIUM
    Tongeren/Beringen

    Wens Ambulance­zorg bestaat vijf jaar: “Nog eens de zee zien of een laatste douche pakken, het zijn kleine dingen die doodzieke mensen graag nog willen doen”

    De Wens Ambulancezorg bestaat vijf jaar en daarom werd voorzitter Leighton Hoovelts zaterdagavond getrakteerd op een verrassingsfeestje. Het ideale moment om eens stil te staan bij alle laatste wensen die hij met zijn vzw uit Tongeren de laatste jaren nog deed uitkomen. “Je weet dan al dat je die mensen zal moeten afgeven, daarom is het soms ook bijzonder intens", vertelt hij.