De spanning was te snijden in 't Elfde Gebod in Zepperen.
Volledig scherm
De spanning was te snijden in 't Elfde Gebod in Zepperen. © Karolien Coenen

IN BEELD. Teleurgestelde supporters bij ‘t Elfde Gebod na Rode Duivels-match

Sint-TruidenMatch na match kwamen Truienaars samen in café ‘t Elfde Gebod in Zepperen samen om te supporteren voor hun Rode Duivels. Waar er de eerste wedstrijd nog hoop was, is die na vandaag opgeborgen. De teleurgestelde gezichten van de supporters spreken dan ook boekdelen. Al zal café-uitbater Philip Blavier zijn Rode Duivels niet snel laten vallen. Op de planning staat zelfs nog een Belgenfeestje bij de finale van het WK. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

  1. Dorothy kocht haar droomhuis van naamgenote en beleeft nu de hel: “Bpost stuurt ons gewoon van het kastje naar de muur”
    PREMIUM
    Landen

    Dorothy kocht haar droomhuis van naamgenote en beleeft nu de hel: “Bpost stuurt ons gewoon van het kastje naar de muur”

    Het zal je maar overkomen. Je koopt een nieuwe stek van iemand die toevallig dezelfde achternaam heeft en plots krijg je geen brieven en pakketjes meer aan. Dorothy Vandeweyer (45) maakte het mee. En het probleem is nog altijd niet van de baan. “We zijn al een aantal keer naar het postkantoor gegaan, maar daar kregen we de meest uiteenlopende excuses te horen.” De lijdensweg van Dorothy en wat bpost daaraan probeert te doen.