Het personeel van Twenty Two Coffee in Sint-Truiden moest vandaag heel wat babbeltjes slaan over de prestatie van hun baas Simon Mignolet.
Volledig scherm
PREMIUM
Het personeel van Twenty Two Coffee in Sint-Truiden moest vandaag heel wat babbeltjes slaan over de prestatie van hun baas Simon Mignolet. © Karolien Coenen/Photo News

Horecazaak van Simon Mignolet wordt overspoeld door supporters na topprestatie: “Hier wordt hij op handen gedragen”

Sint-TruidenVan “de onpasseerbare muur van Brugge” tot “hij is niet te kloppen”: er wordt enkel met superlatieven gesproken over Club Brugge-doelman Simon Mignolet na zijn prestatie gisterenavond tegen Atlético Madrid. Kilometers verderop in Sint-Truiden, de stad die Mignolet thuis noemt, werd de match met argusogen gevolgd. “En vandaag is het hot topic”, vertelt Davy van Twenty Two Coffee, het café van Mignolet zelf. “Zoals gewoonlijk wanneer Simon speelt.”

 1. RESTOTIP. Lento in Hasselt: “Zelfs de fervente carnivoor komt onze vernieuwde vegan menu proeven”
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Lento in Hasselt: “Zelfs de fervente carnivoor komt onze vernieuwde vegan menu proeven”

  Hasselaren die tijdens een avondje uit een keer geen vlees op hun bord willen, kunnen terecht bij Lento op de Zuivelmarkt. Het veganistische restaurant won al drie jaar op rij de Belgian Vegan Award en blijft ook vandaag verrassen met telkens een splinternieuw drie- en viergangenmenu om de vijf weken. “Een leuke afwisseling voor ons én voor onze klanten", aldus zaakvoerders Tekla Vancleynenbreugel en Yolan Bamps. Wij proefden alvast met plezier.
 1. Kinderopvang Zoutleeuw gaat mee met de tijd
  Zoutleeuw

  Kinderop­vang Zoutleeuw gaat mee met de tijd

  De voor- en naschoolse kinderopvang, georganiseerd door de stad Zoutleeuw, komt tegemoet aan de wensen en noden van haar jonge gezinnen met kinderen. Het feit dat de stad Zoutleeuw beschikt over 2 moderne en goed uitgeruste opvanglocaties is al langer gekend. “Als moderne organisatie willen we nu ook een antwoordt bieden aan de flexibiliteit die werkgevers van onze gezinnen verwachten”, zegt schepen Carine Winnen. “Ook het meer en meer toegepaste ‘telewerk’ vraagt enige versoepeling in de breng- en haalmomenten van de kinderen.”