ss
Volledig scherm
ss © Mine Dalemans

Gouverneur vraagt Stad Sint-Truiden om met gedetailleerde lijst van te verkopen gebouwen en gronden te komen

De discussie in Sint-Truiden tussen meerderheid en oppositie heeft een nieuw hoogtepunt bereikt. Na een persconferentie van de sp.a-gemeenteraadsleden Filip Moers en Gert Stas waarbij die de lijst van de door de meerderheid te verkopen gebouwen en gronden te voorschijn haalde, stapte eerste schepen Jelle Engelbosch (N-VA) meteen naar zijn raadsman om een procedure tegen de raadsleden op te starten. "Schending van de geheimhoudingsplicht”, foetert de eerste schepen. Waarnemend Limburgs gouverneur Michel Carlier vraag Sint-Truiden om nu stilaan duidelijkheid te scheppen.

  1. Japanse Tuin viert 30ste verjaardag met pop-up restaurant tijdens de zomer: “Dé kans om Japanse cultuur helemaal anders te beleven”
    PREMIUM
    Hasselt

    Japanse Tuin viert 30ste verjaardag met pop-up restaurant tijdens de zomer: “Dé kans om Japanse cultuur helemaal anders te beleven”

    De Japanse Tuin in Hasselt opent ter ere van haar 30-jarig jubileum een pop-up restaurant. Lokale chefs zullen elkaar daar de hele zomer lang afwisselen om een Japans geïnspireerd viergangenmenu tot bij de bezoeker te brengen. De wijnmakers van ‘The Winegrower’s Garden’ zorgen voor het geheel én uiteraard de wijn. De magie van de Japanse Tuin? Die doet de rest.