Goedele Liekens (Open Vld)
Volledig scherm
PREMIUM
Goedele Liekens (Open Vld) © Photo News

Goedele Liekens reageert op illegale barbecue met ex-schepen: “Voor alle duidelijkheid, ik was daar niet hè”

De lokale politie van Sint-Truiden heeft zaterdag rond 20.30 uur een lockdownbarbecue stilgelegd bij de pluskinderen van oud-schepen Pascal Vossius (Open Vld). Op de oprit van de woning stond ook de wagen van Goedele Liekens geparkeerd, maar de politica was zelf niet op de barbecue aanwezig. Haar schoonzoon reed met haar wagen. Goedele Liekens zelf is ‘not amused’. De politie is een onderzoek gestart.

  1. Nieuwe meester-stoker Steven (43) stoomt zich klaar voor Hasseltse Jeneverfeesten: “Eerste keer gevierd op m’n elfde, maar nu éxtra spannend”
    PREMIUM
    Hasselt

    Nieuwe mees­ter-sto­ker Steven (43) stoomt zich klaar voor Hasseltse Jenever­fees­ten: “Eerste keer gevierd op m’n elfde, maar nu éxtra spannend”

    Steven Reekmans (43) is als Hasselaar én nieuwe meester-stoker van het Jenevermuseum helemaal klaar om de traditionele Jeneverfeesten dit weekend in te gaan. Zo verwacht hij samen met de stad méér dan 100.000 bezoekers, die na twee jaar uitstel eindelijk weer van de Hasseltse jenever én de gloednieuwe huisjenever van Reekmans mogen proeven. “Die moet de burgemeester zaterdag nog goedkeuren, maar met volle vertrouwen staat er alvast 60 verse liter klaar”, lacht de stoker.