Ludwig Vandenhove vindt de online gemeenteraad geen goed idee
Volledig scherm
Ludwig Vandenhove vindt de online gemeenteraad geen goed idee © RV

Gemeenteraden rechtstreeks online: “Geen goede zaak”, volgens Ludwig Vandenhove

Vanaf nu kunnen de gemeenteraden van Sint-Truiden via live-stream gevolgd worden via de website van Het Belang van Limburg. “De gemeenteraad is een openbare vergadering, op deze manier communiceren we open én transparant met onze inwoners”, zegt Veerle Heeren (CD&V), burgemeester van Sint-Truiden.

0 reacties

  1. Truiense apotheek biedt klanten extra service aan via automaat: “Condooms, corona- en zwangerschapstesten blijken meest gekochte producten”
    PREMIUM
    Sint-Truiden

    Truiense apotheek biedt klanten extra service aan via automaat: “Condooms, corona- en zwanger­schaps­tes­ten blijken meest gekochte producten”

    Dringend een muggenproduct nodig in het holst van de nacht? Of geraak je net niet op de tijd bij de apotheek voor je medicatie op voorschrift? Bij Apotheek Noben in Sint-Truiden zijn zo’n noodsituaties voortaan van de baan door hun gloednieuwe automaat. “Klanten geven hun code in via het scherm en krijgen even later hun voorgeschreven medicatie uit de automaat”, legt apotheker Eline Beckers uit. “Maar dat de automaat de persoonlijke service kan vervangen? Nee, daar geloof ik niet in. Dit is eerder een toevoeging om tijd te winnen.”