Raadslid Eddy Boutti wil voortaan enkel recycleerbare reisduiven bij de huwelijksplechtigheid
Volledig scherm
Raadslid Eddy Boutti wil voortaan enkel recycleerbare reisduiven bij de huwelijksplechtigheid © Mine Dalemans

Gemeenteraadslid wil voortaan enkel “recycleerbare" reisduiven bij huwelijksplechtigheid

Gemeenteraadslid Eddy Boutti (sp.a) wil in de toekomst enkel nog getrainde reisduiven inzetten bij huwelijken en jubilea In Sint-Truiden. Vanavond op de gemeenteraad legt hij zijn voorstel voor.

3 reacties

 • PIETER ROGIERS

  3 jaar geleden
  ALLE gebruik van dieren door de mens wil Gaia stap voor stap verbieden en dankzij donaties en testamentschenkingen worden ze schatrijk, vraag hun balans maar eens op!!
 • M. Smets

  3 jaar geleden
  En daarmee zijn alle problemen in St Truiden opgelost.
 • Jakke Troost

  3 jaar geleden
  Heb altijd gedacht dat al die dieren meteen naar huis vlogen. Prachtig initiatief van die man.
 1. “Een ‘Boer zoekt Vrouw’-verhaal? Dat niet, maar niemand is graag alleen”: landbouwer Pieter zoekt helpende handen in natuurgebied Herkenrode
  PREMIUM
  Hasselt

  “Een ‘Boer zoekt Vrouw’-ver­haal? Dat niet, maar niemand is graag alleen”: landbouwer Pieter zoekt helpende handen in natuurge­bied Herkenrode

  100 hectare natuurgebied en twee handen om ze te onderhouden: het werk van Pieter Coopmans, de boer van Herkenrode, is pittig. Om meer taken te kunnen uitvoeren én van de Abdijsite van Herkenrode één mooi geheel te maken, lanceert de 41-jarige landbouwer een oproep. “Wie wil helpen om die 100 hectare te onderhouden, is welkom. En zowel doeners, durvers als denkers zijn broodnodig.”