Gemaskerde mannen sluipen rond hoeve en proberen eigenaar naar buiten te lokken

Twee verdachte mannen hebben maandagavond rond een hoeve geslopen in de Keelstraat bij Sint-Truiden. De gemaskerde daders liepen stilletjes door de voortuin, en keken aandachtig door het raam naar binnen. Tot een inbraak kwam het gelukkig niet, maar even later belde een derde kompaan wel aan via de parlofoon. De bewoners vrezen dat het trio een homejacking wou plegen.

15 reacties

 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  Wanneer mogen we terug wapens in huis hebben om ons leven en spullen waar wij hard voor gewerkt hebben te verdedigen...en doe nooit zomaar open zeker s avonds of s nachts niet wat ze ook zeggen!
 • mike milan

  2 jaar geleden
  Doe NOOIT zomaar de deur open;eerst ctrl wie wat het is.Deze man heeft dan ook correct gehandeld.
 • Luc Scheepers

  2 jaar geleden
  Moest men zich mogen verdedigen met een wapen dan was er van deze misdrijven veel minder sprake. Men weet wat er gebeurd als ze toch binnen komen. Ook met een wapen kan het verkeerd aflopen, maar met niets ter verdediging is het al direct een verloren zaak.
 • Sobek Wessels

  2 jaar geleden
  Waarom worden die Criminelen Nu Onherkenbaar Gemaakt op de Beelden ?? Je ziet dat in dit Land Criminelen Systematisch Beschermd worden door de Overheid ! De Burgers en slachtoffers blijven in de kou staan , Het perverse is dat slachtoffers via hun belastingen mee betalen aan het Onderhoud van al die Criminelen , Terwijl de slachtoffers Nooit schadeloos gesteld worden en achterblijven met de schade ??!
 • guilbert vannimmen

  2 jaar geleden
  Zou persoonlijk niet meer gerust zijn
 1. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs

 2. Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videovergadering
  Play

  Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videoverga­de­ring