Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Mine Dalemans

Flitsboetes die verdwijnen en agenten die speelden voor incassobureau: audit Comité P legt uitspattingen van politiezone bloot

Sint-TruidenDe zwijgcultuur in de politiezone Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken heeft geleid tot ontoelaatbare uitspattingen. Dat blijkt uit een auditrapport van Comité P dat Het Belang van Limburg kon inkijken.

 1. Sil Rouvrois en STVV winnen oefenpot tegen Eupen: “Blij met het vertrouwen dat ik krijg van T1 Bernd Hollerbach”
  voetbal jupiler pro league

  Sil Rouvrois en STVV winnen oefenpot tegen Eupen: “Blij met het vertrouwen dat ik krijg van T1 Bernd Hollerbach”

  Nog een drietal weken voor de competitie opnieuw start zijn de eersteklassers zich weer aan het voorbereiden. Initieel zou de oefenwedstrijd tussen Eupen en STVV doorgaan in de Oostkantons, maar met de sneeuwval van vrijdagavond werd de partij op Stayen afgewerkt. T1 Bernd Hollerbach gaf de eer aan Sil Rouvrois om de honneurs waar te nemen in de eerste helft. Na de rust kreeg Markus Pflanz de leiding. De Kanaries speelden een goede partij en wonnen overtuigend (3-1) van Eupen.
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.