Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Tim Van der Zeypen

Filmden agenten transgender die zich bevredigt in Truiense politiecel? Parket beveelt onderzoek

Sint-TruidenEr circuleren bewakingsbeelden uit een politiecel, waarbij te zien is hoe een transgender masturbeert voor de camera. Het bewuste scherm is gefilmd met een gsm en op de achtergrond is gelach hoorbaar. Het zou gaan om een politiecel uit Sint-Truiden, dus gefilmd door agenten. Het parket eist een onderzoek.

 1. Zwembadoplichter opgepakt na ‘uitstap' in Genk
  Schoten/Schilde/Antwerpen/Genk

  Zwembadop­lich­ter opgepakt na ‘uitstap' in Genk

  De vermeende ‘zwembadoplichter’ Petrus Leistra zit in de cel. Hij zou afgelopen weekend opgepakt zijn in Genk, zo schrijft GVA. De vijftiger werd begin dit jaar nog veroordeeld tot één jaar cel wegens oplichting, fraude en witwassen in een ander dossier, maar wordt ook beschouwd als de spilfiguur in het dossier van Whoppa Pool waarbij mensen zwembaden bestelden en grotendeels betaalden, maar ze werden nooit betaald.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.