Voor onder andere de vuilnisophaling van  Limburg.net viel gisteren de factuur in de brievenbus
Volledig scherm
Voor onder andere de vuilnisophaling van Limburg.net viel gisteren de factuur in de brievenbus © kos

Filip Moers (sp.a): “Truienaren worden opgescheept met twee afvalfacturen binnen het jaar”

De facturen van Limburg.net vallen de Truienaren als een baksteen op hun maag, zonet voor de dure septembermaand. “Onbegrijpelijk dat de stad haar bewoners twee keer binnen hetzelfde kalenderjaar een zware afvalfactuur laat betalen”, vertelt sp.a-raadslid Filip Moers. 

2 reacties

 • Ingrid Vansichem

  2 jaar geleden
  Dat ze dan de ophaling ook doen. Op 2 maand tijd drie keer moeten bellen en mailen dat de groene bak niet geledigd was. Stond op tijd buiten en er zatniks in wat niet mocht. Fijn is dat, compensatie ho maar. Rekening gewoon vroeger in je bus.
 • Yvonne Vandenborne

  2 jaar geleden
  Ik betaal in januari geen 2 keer in een jaar dat doet niemand
 1. Padel boomt, dus plant Genk tegen eind dit jaar over 17 speelterreinen te beschikken: “Sommige liefhebbers zijn zelfs lid van twee clubs”
  PREMIUM
  Genk

  Padel boomt, dus plant Genk tegen eind dit jaar over 17 speelter­rei­nen te beschikken: “Sommige liefheb­bers zijn zelfs lid van twee clubs”

  Tegen het einde van 2021 zal Genk maar liefst zeventien padelterreinen tellen. Dat maakt schepen van Sport Kathleen Parthoens (CD&V) vandaag bekend. Het gaat bijna om een verdubbeling van het aantal velden dat de stad momenteel rijk is. Eén van de clubs die volgende maand alvast op de kar springt, is het Padelleboogske, een tennisclub die na veertig jaar bestaan een andere weg inslaat. Iets waar velen op zaten te wachten, zo blijkt. “Het is echt waanzinnig. (lacht)”