Maar liefst 100.666 euro haalde Fighters Against Cancer binnen.
Volledig scherm
Maar liefst 100.666 euro haalde Fighters Against Cancer binnen. © Mine Dalemans

Fighters Against Cancer van Bert Vanmechelen haalt recordbedrag van 100.666 euro binnen

Maar liefst 100.666 euro haalde Fighters Against Cancer binnen. “Zoals geweten maakt kanker geen onderscheid in kleur, ras, religie of geaardheid”, vertelt bezieler van FAC, Bert Vanmechelen. “Deze diversiteit vind je dan ook terug in onze sponsors. We zijn fier op de steun te mogen rekenen van advocaten, gerechtsdeurwaarders, juweliers, motorclubs, bordelen en de diverse harde kernen van voetbalclubs Genk, Sittard en Standard. Bij ons is iedereen welkom, het goede doel staat centraal bij ons.”

0 reacties

 1. Klanten van schoenenwinkel SUMOR Par elle betalen voortaan ook met bitcoin: “Altijd de nieuwste trends achterna, dus ook de cryptomunt”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Klanten van schoenen­win­kel SUMOR Par elle betalen voortaan ook met bitcoin: “Altijd de nieuwste trends achterna, dus ook de cryptomunt”

  Gloednieuwe schoenen of een leren handtas betalen met bitcoin: het kan bij SUMOR Par elle in Sint-Truiden. Die schoenenwinkel nam zaakvoerder Lenny Schoofs (39) net voor de eerste lockdown samen met echtgenote Ellen (39) over van zijn moeder, maar ook in bizarre tijden blijven zij hun klanten verrassen. “Of klanten die bitcoin ook effectief uitproberen? Ik dacht dat we daar nog jaren op moesten wachten, maar ze zijn duidelijk enthousiast”, lachen de zaakvoerders.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"