Er komen twee nieuwe spelers in het verhaal van Ecobeton Water Technologies: Noël Essers (links) en Luc Jeurissen (rechts). Hilde Cuyckx, de huidige eigenares, blijft aan boord.
Volledig scherm
Er komen twee nieuwe spelers in het verhaal van Ecobeton Water Technologies: Noël Essers (links) en Luc Jeurissen (rechts). Hilde Cuyckx, de huidige eigenares, blijft aan boord. © RV

Familie Essers en Luc Jeurissen nemen Ecobeton Water Technologies over

Sint-TruidenFamilie Essers en Luc Jeurissen, CEO van Trixxo, komen het kapitaal van Ecobeton Water Technologies versterken. Op die manier hoopt het bedrijf uit Sint-Truiden sterker de toekomst in te kunnen. Hilde Cuyckx, de huidige eigenares, blijft wel aan boord van Ecobeton Water Technologies.

  1. Wens Ambulancezorg bestaat vijf jaar: “Nog eens de zee zien of een laatste douche pakken, het zijn kleine dingen die doodzieke mensen graag nog willen doen”
    PREMIUM
    Tongeren/Beringen

    Wens Ambulance­zorg bestaat vijf jaar: “Nog eens de zee zien of een laatste douche pakken, het zijn kleine dingen die doodzieke mensen graag nog willen doen”

    De Wens Ambulancezorg bestaat vijf jaar en daarom werd voorzitter Leighton Hoovelts zaterdagavond getrakteerd op een verrassingsfeestje. Het ideale moment om eens stil te staan bij alle laatste wensen die hij met zijn vzw uit Tongeren de laatste jaren nog deed uitkomen. “Je weet dan al dat je die mensen zal moeten afgeven, daarom is het soms ook bijzonder intens", vertelt hij.