Ex-burgemeester Sint-Truiden ziet “systeem” in vaccinatie entourage Heeren: “Bewijzen dat ze niet met overschotjes werden gevaccineerd”

Commotie in Sint-Truiden. Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liet zich al vaccineren nog voor het haar beurt was en zou ook voor familieleden, medewerkers en haar buren een vervroegde prik hebben geregeld. De burgemeester verontschuldigde zich vandaag voor haar “inschattingsfout”, maar volgens Ludwig Vandenhove, Vooruit-gemeenteraadslid in Sint-Truiden, is het daarvoor “wat laat”.

94 reacties

 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  Machtsmisbruik is dit, niet meer en niet minder. En haar verontschuldigingen zijn niks waard aangezien ze blijft volharden in de boosheid door nu nog maar eens een onderzoek te bevelen om te weten wie haar misbruik verraden heeft. Wie weet wat heeft ze nog allemaal op haar kerfstok. In mijn ervaring heeft dit soort mensen geen normbesef en zijn tot alles in staat om hun zin te krijgen.
 • Wouter Beyen

  1 jaar geleden
  Vandenhove is zelf niet onbesproken als burgemeester en gaat nu een storm in een glas water veroorzaken. Dorpspolitiekerke. Als dat het enige politieke nieuws is voor de media is het armoe troef met zowel de politieke journalisten als met de politiek.
 • Peter Nols

  1 jaar geleden
  Het zou straf zijn als die sinds gisteren haar gezicht nog durft te tonen. Ze zal ondertussen toch wel voldoende gesjoemeld hebben om zich in het zuiden te gaan verstoppen. Ze zal zich opperbest voelen tussen al die andere charlatans.
 • Franc saas

  1 jaar geleden
  ze heeft grote fouten gemaakt ,goed voor zichzelf gezorgd ,familie en entourage en zeker schande is ,dat ze politie de opdracht heeft gegeven om uit te zoeken wie het schandaal want dat is het toch ,naar buiten heeft gebracht ,nog maar eens macht misbruik.
 • piet goethals

  1 jaar geleden
  gewoon prachtig toch? Ik amuseer me te pletter als ik dat allemaal lees, dank zij hln gebeurt er weer iets in dit land, allée ttz dank zij hln kom je ervan op de hoogte. En het wordt alleen maar steeds beter en beter. Terwijl gans het land kreunt van de miserie, de mensen het nog amper zien zitten, zijn er toch nog die creatief genoeg zijn om langs alle kanten van de situatie te profiteren. Proficiat, Duren is een schone stad. En blijven duren?
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.