Vandaag werden alle 80 leerlingen en 25 personeelsleden van de kleuter- en basisschool Schuttershof getest op het coronavirus.
Volledig scherm
Vandaag werden alle 80 leerlingen en 25 personeelsleden van de kleuter- en basisschool Schuttershof getest op het coronavirus. © Karolien Coenen

Eerste resultaten Sint-Truiden bekend: 38 positieve testen, ook kleuter- en basisschool Momentum en Villa De Raam sluiten

Sint-TruidenAlle 280 leerlingen en 25 personeelsleden van de kleuter- en basisschool Schuttershof zijn vandaag getest op het coronavirus, nadat twee leerkrachten besmet bleken met de Britse variant en nog eens vijf leerlingen positief testten op het virus. De eerste testresultaten stromen vanavond al binnen. In totaal blijken 38 stalen positief en 135 negatief. 

 1. Nathalie Bex (Bingoal-Chevalmeire) begint aan haar seizoen in de Omloop: “Benieuwd hoe de benen voelen”
  Wielrennen elite

  Nathalie Bex (Bin­goal-Chevalmei­re) begint aan haar seizoen in de Omloop: “Benieuwd hoe de benen voelen”

  Nathalie Bex (Bingoal Casino-Chevalmeire Cycling Team) zit na een seizoen met amper koersdagen weer op de fiets. Met een goed gevoel, want de Truiense heeft de miserie uit het verleden achter zich gelaten. Ze wil weer echt renner worden. “Ik heb de voorbije vier maanden heel hard en heel goed kunnen trainen. Zover ben ik al en daarom ben ik blij dat het seizoen van start gaat. Ik ben nog lang niet top, dus is het afwachten hoe de benen aanvoelen”, vertelt ze.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch