Colruyt Sint-Truiden.
Volledig scherm
PREMIUM
Colruyt Sint-Truiden. © Karolien Coenen

Een kar tegen de benen, een steen tegen de auto en een vuist in het gezicht: allemaal omdat klant winkelkarretje niet wil ontsmetten

Een klant die het niet nodig vond dat zijn winkelkarretje ontsmet werd, heeft twee personeelsleden van warenhuis Colruyt in Sint-Truiden aangevallen. Een onthaalmedewerkster kreeg een kar tegen haar benen, een winkelmedewerker een vuist in zijn gezicht en een steen tegen zijn auto. Voor het personeel is de maat vol. “Al anderhalf jaar staan we in de frontlinie, net zoals het ziekenhuispersoneel. Maar terwijl zij applaus krijgen, worden wij uitgescholden, bespuwd en geslagen.”

48 reacties

 • Karla Desmet

  2 weken geleden
  Ik doe collect&go. Heb mijn eigen gel in mijn handtas, doekjes in de handtas én als ik het niet vergeet, doe ik plastic handschoenen aan. Het personeel heeft het al niet makkelijk -als ik sommige reacties zie, dan vraag ik me af op welke planeet die werden opgevoed-; ik ga het ze echt niet moeilijker maken. Maar goed, alles hangt af van de opvoeding. Niet van het 'ik ben het beu dat ze mijn vrijheid beperken'-mentaliteit van tegenwoordig...
 • Paul Larue

  2 weken geleden
  De kar ontsmetten (after) heeft weinig nut. Men ontsmet de kar, pakt hem weer beet, en rijdt hem in de rij wachtende karren. Het is beter de verantwoording te leggen bij de ontvangende klant. Dus eerst kar ontsmetten, dan hem uit het rek rijden en dan pas winkelen. Wanneer de klant op ontsmetting geen prijs stelt dan pakt hij zichzelf daarmee. En niet een ander.
 • lutgarde cools

  2 weken geleden
  laat de mensen met rust dan kom je dat niet tegen
 • Linda Heintjens

  2 weken geleden
  Ben al dikwijls afgesnauwd door winkelbedienden! In Delhaize, Kruidvat, Colruyt! Iedereen loopt op zijn tenen, maar dat is geen reden tot geweld! Er zijn heel veel vriendelijke winkelbedienden, waarvoor dank, maar er is ook sprake van misbruik van macht die zij menen te hebben.
 • Paul Boeie

  2 weken geleden
  Door corona hebben we toch wel veel mensen hun echte karakter leren kennen .
 1. Huiszoeking bij Truiense journalist Dirk Selis (46) in onderzoek naar lek Veerle Heeren: “Meteen duidelijk gemaakt aan speurders dat ik bronnen niet prijsgeef”
  Play

  Huiszoe­king bij Truiense journalist Dirk Selis (46) in onderzoek naar lek Veerle Heeren: “Meteen duidelijk gemaakt aan speurders dat ik bronnen niet prijsgeef”

  “Dat de politiek het gerecht inschakelt om een journalist de mond te snoeren, vind ik een verkeerd signaal”, zegt Dirk Selis (46). Bij de Truiense journalist, die als eerste de gelekte documenten over de vroegtijdige vaccinatie van burgemeester Veerle Heeren ontving, werd donderdagavond een huiszoeking uitgevoerd, om zijn bronnen te achterhalen. Die worden verdacht van schending van het medische beroepsgeheim en hacking.
 2. Maandag extra gemeenteraad in Sint-Truiden over vroegtijdige vaccinatie Heeren
  Sint-Truiden
  29

  Maandag extra gemeente­raad in Sint-Trui­den over vroegtijdi­ge vaccinatie Heeren

  Een extra gemeenteraad in Sint-Truiden op 10 mei moet meer duidelijkheid scheppen over het al dan niet aanblijven van burgemeester Veerle Heeren. De CD&V-politica ligt al dagen onder vuur na haar vroegtijdige vaccinatie. Ook verschillende familieleden, buren en kabinetsmedewerkers kregen in maart - veel vroeger dan voorzien - een prik . “De burgemeester zal aanwezig zijn om alles van A tot Z op tafel te leggen en alle vragen te beantwoorden", verzekert partijgenoot Bert Stippelmans, voorzitter van de gemeenteraad.
 1. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten

 2. Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flageyplein
  Play

  Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flagey­plein