Dertigtal aanwezigen bespreken toekomst van Kerkom
Volledig scherm
Dertigtal aanwezigen bespreken toekomst van Kerkom © Stad Sint-Truiden

Dertigtal aanwezigen bespreken toekomst van Kerkom

Sint-TruidenAfgelopen vrijdag vond in de brouwerij de dorpsbabbel van Kerkom plaats. Een dertigtal aanwezigen stelden hun vragen aan het college van burgemeester en schepenen.

 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Lastige trip voor Daniel Schmidt en STVV: “We gaan naar Anderlecht om ons vel duur te verkopen”
  voetbal jupiler pro league

  Lastige trip voor Daniel Schmidt en STVV: “We gaan naar Anderlecht om ons vel duur te verkopen”

  De thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk bleef nog enkele dagen nazinderen bij de voetballiefhebbers. Er waren immers de strafschopfases die veel besproken werden. STVV hield met een nipte zege de drie punten in het Daio Wasabi Stadium en dat was grotendeels te danken aan een knappe prestatie van doelman Daniel Schmidt. STVV kan aanspraak maken op een play-off 2-ticket, maar krijgt zondag een lastige trip voorgeschoteld naar Anderlecht.