Met de EISBEAR Winterbar komt er een authentieke almhut op het Minderbroedersplein te staan. Maar niet iedereen in de Trudostad is daar even gelukkig mee.
Volledig scherm
Met de EISBEAR Winterbar komt er een authentieke almhut op het Minderbroedersplein te staan. Maar niet iedereen in de Trudostad is daar even gelukkig mee. © RV

De komst van Eisbear Winterbar op Minderbroedersplein zorgt voor beroering in Sint-Truiden

De Stad Sint-Truiden verraste haar inwoners met de uitnodiging om hun zotste après-ski-outfit uit de kast te halen om de komende winterperiode helemaal te kunnen ‘losgehen’ en te genieten van die onvervalste après-skisfeer in eigen stad. Met de EISBEAR Winterbar komt er een authentieke almhut op het Minderbroedersplein te staan, precies zoals in Oostenrijk. Maar niet iedereen in de Trudostad is daar even gelukkig mee.

0 reacties

 1. Muziekodroom transformeert deze zomer tot unieke muziekclub in openlucht: BAZART trapt af op 7 juli
  Hasselt

  Muzieko­droom transfor­meert deze zomer tot unieke muziekclub in openlucht: BAZART trapt af op 7 juli

  Vanaf half juli verrijst er voor het Muziekodroom-gebouw een ‘open-air muziekclub’. De hele zomervakantie lang wordt het dé place to be voor concerten en feestjes, of om gezellig met vrienden samen te zijn bij een drankje en muziek. “Samen met Pukkelpop én gelijkgestemde partners uit de regio hebben we een breed muzikaal programma uitgedokterd. Denk aan rock, hiphop, electronica, nightlife, maar vooral véél opkomend talent”, aldus het Muziekodroom.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 3. Nathalie Bex wordt vijfde op het Belgisch kampioenschap: “Teleurgesteld, want er zat meer in”
  Wielrennen BK vrouwen

  Nathalie Bex wordt vijfde op het Belgisch kampioen­schap: “Teleurge­steld, want er zat meer in”

  Nathalie Bex (Bingoal Casino-Chevalmeire) heeft met een vijfde plaats op het BK in Waregem haar beste resultaat van het seizoen neergezet. Toch is de Truiense niet tevreden. Ze had in de slotfase van het BK op meer steun van haar ploegmaats gerekend. “Kopecky was weg, de titel kon ik sowieso vergeten en ook plaats twee was geen optie. Als mijn ploegmaats gewerkt hadden, dan zat een derde plaats er zeker in voor mij”, vertelt Nathalie Bex.