De Gebrande Winning in Sint-Truiden is voor de vijfde keer op rij verkozen tot beste bierrestaurant van België. Op de foto: Joachim Tops, Raf Sainte, Lieve Otten en Loes Smets.
Volledig scherm
De Gebrande Winning in Sint-Truiden is voor de vijfde keer op rij verkozen tot beste bierrestaurant van België. Op de foto: Joachim Tops, Raf Sainte, Lieve Otten en Loes Smets. © De Gebrande Winning

De Gebrande Winning is vijfde keer op rij ‘beste bierrestaurant van België’: “Hier komen bierliefhebbers uit alle hoeken van de wereld”

Sint-TruidenVoor de vijfde keer op rij is De Gebrande Winning in Sint-Truiden verkozen tot beste bierrestaurant van België. 575 bieren liggen er in de kelder en die toewijding werpt overduidelijk zijn vruchten af. “Maar het blijft toch spannend hoor, zelfs na al die jaren", lacht chef Raf Sainte. “Toen onze categorie verscheen, voelde ik mijn hart bonzen.”

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.