Zijn de artiesten die op het podium van De Bogaard komen optreden bereid om te komen werken in ruil voor gratis zitjes in de zaal voor hun partner en kinderen? Of willen ze daar toch ook liever volwaardig voor betaald worden?
Volledig scherm
Zijn de artiesten die op het podium van De Bogaard komen optreden bereid om te komen werken in ruil voor gratis zitjes in de zaal voor hun partner en kinderen? Of willen ze daar toch ook liever volwaardig voor betaald worden? © Photo News

Cultureel Centrum De Bogaard op zoek naar goedkope fotografen. Beroepssector reageert: “Shockerend en pijnlijk”

De Stad Sint-Truiden is met een niet alledaagse advertentie op zoek naar fotografen om hun werking tegen inkomtickets in beeld te brengen. Maar dat is niet naar de zin van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen, die snoeihard uithaalt naar de Stad Sint-Truiden: “Shockerend en pijnlijk”.

0 reacties

  1. Zomeren in Landen
    Landen

    Zomeren in Landen

    Landen maakt zich op voor een zomer vol animatie, beleving, plezier en aangename momenten voor jong en oud. Alle ingrediënten zijn voorzien om de Landenaren en bezoekers te trakteren op een zalige, zonnige vakantie die lang, heel lang mag duren. Zon, zand, strand, tropische temperaturen, muziek, optredens, animatie, exotische cocktails en lekkere hapjes, kermis, … En dat alles in de stad van het platteland. 

Zoals de traditie het wil is er dit jaar weer een goed gevuld zomerprogramma in Landen. Tal van activiteiten, georganiseerd door het lokaal bestuur, zorgen voor een fijne en warme sfeer in de stad van het platteland, iets wat zeker geapprecieerd zal worden door inwoners en bezoekers.