Eigenaars Quirine Quak en Jerome Fontaine van het Cosmocafé willen niet dat hun klanten en collega-ondernemers zich down voelen, en schrijven daarom een eigen lied.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaars Quirine Quak en Jerome Fontaine van het Cosmocafé willen niet dat hun klanten en collega-ondernemers zich down voelen, en schrijven daarom een eigen lied. © Mine Dalemans

Cosmocafé troost Truienaren en ondernemers met zelfgemaakt lied: “We willen niet dat zij plezier in het leven verliezen”

Sint-TruidenMet 1 mei als dag van de heropening van de horeca in het vooruitzicht, kan ook het Cosmocafé op de Grote Markt in Sint-Truiden haar enthousiasme niet verbergen. Zo brengen zaakvoerders Quirine Quak en Jerome Fontaine hun eigen nummer ‘Positiviteit wint altijd’ uit. Het Cosmocafé hoopt alle Truienaren en ondernemers daarmee een hart onder de riem te steken. “We mogen niet in een donker hoekje kruipen, maar vooral verder doen zoals we nu bezig zijn.”

 1. Meer dan helft van gecontroleerde handelszaken en bedrijven niet in orde met coronamaatregelen
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Meer dan helft van gecontro­leer­de handelsza­ken en bedrijven niet in orde met coronamaat­re­ge­len

  Politie en sociale inspectiediensten slaan de handen in elkaar om coronamaatregelen in Vlaams-Brabant sterker te controleren. Als reactie op de zorgwekkende coronacijfers hebben politie en bevoegde inspectiediensten in de laatste drie weken van maart samen controles uitgevoerd op de naleving van de coronamaatregelen, in het bijzonder door werkgevers en werknemers. Liefst 117 handelszaken en bedrijven werden gecontroleerd, slechts bij 48 van hen werden de coronamaatregelen goed opgevolgd.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren