De Coalition Against Roland Duchâtelet (CARD) kondigt opnieuw acties aan in Sint-Truiden
Volledig scherm
De Coalition Against Roland Duchâtelet (CARD) kondigt opnieuw acties aan in Sint-Truiden © Karolien Coenen

Coalitie tegen Roland Duchâtelet (CARD) vraagt Belgische ambassade om Duchâtelet te doen opstappen: “Het wordt nu echt tijd dat hij vertrekt”

Een vertegenwoordiging van CARD, de protestgroep die zich verzet tegen Roland  Duchâtelet als eigenaar van Charlton Athletic, is  afgelopen woensdag ontvangen op de Belgische ambassade in Londen. Adviseur Alain Leroy, die rechtstreeks rapporteert aan de Belgische Consul Generaal, heeft de Coalition Against Roland Duchâtelet (CARD) op de ambassade ontvangen. De CARD-vertegenwoordigers legden uit hoe Duchâtelet volgens hen niet alleen de Londense club beschadigde, maar ook haar supporters. “Daarbij maakt hij onze club tot schande in de media en in de ganse voetbalwereld”, klinkt het.

0 reacties

 1. Genkse Claudia Guarraci schaart zich achter Fashion Revolution Week: “Mensen bewuster maken van wat we dragen”
  Genk

  Genkse Claudia Guarraci schaart zich achter Fashion Revolution Week: “Mensen bewuster maken van wat we dragen”

  ‘Wie maakt mijn kleren’: dat is dé vraag waar de Fashion Revolution Week rond draait. Mensen van over de hele wereld stellen hun favoriete modemerken de vraag in wat voor omstandigheden hun kledij wordt gemaakt. Ook Claudia Guarraci – bekend van het VTM-programma ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant’ – springt op de kar. “Als we allemaal massaal merken taggen op sociale media, dan komt er hopelijk ergens een antwoord tevoorschijn.”
 2. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 3. Coronaveilig alternatief voor Mossel One is een succes: meer dan 500 sterrenmenu’s verkocht
  Bilzen/Tongeren

  Coronavei­lig alterna­tief voor Mossel One is een succes: meer dan 500 sterrenmenu’s verkocht

  De Mossel One, een jaarlijks event op de Grote Markt van Tongeren waar traditiegewijs de eerste Zeeuwse mosselen van het land worden geserveerd, bleef dit jaar uit vanwege de coronacrisis. Serviceclub Fifty-One Haspengouw organiseerde daarom afgelopen weekend een takeaway in samenwerking met drie Tongerse sterrenrestaurant. En dat viel duidelijk in de smaak, want er werden ruim vijfhonderd boxen verkocht. De opbrengst van het initiatief gaat naar goede doelen.
 1. Vijf jaar cel voor geseinde crimineel die vuurt op politie en voorbijgangster onder schot houdt: “Hij bleef maar schieten, het leek wel een zelfmoordactie”
  PREMIUM
  Voeren

  Vijf jaar cel voor geseinde crimineel die vuurt op politie en voorbij­gang­ster onder schot houdt: “Hij bleef maar schieten, het leek wel een zelfmoord­ac­tie”

  Christian C. (33), een voortvluchtige crimineel uit Duitsland, is veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar omdat hij op 8 augustus vorig jaar met een wapen vuurde op enkele agenten in Voeren. Hij hield ook een toevallige voorbijgangster onder schot. In een vuurgevecht met de politie werd de dertiger geraakt door zes kogels, waarna hij zijn rechterbeen verloor. “De halsketting rond mijn nek beschermde mij voor het dodelijk schot.”
 2. Van Teuns over Vansevenant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?
  Wielrennen

  Van Teuns over Vanseve­nant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

  De laatste Belgische zege in Luik-Bastenaken-Luik dateert al van 2011. Philippe Gilbert klopte toen de gebroeders Schleck in een sprint met drie. Krijgen we tien jaar later opnieuw een landgenoot te zien op het hoogste schavotje in La Doyenne? Het wordt moeilijk, maar enkele Belgen hebben zeker en vast de capaciteiten om hoog te mogen mikken. En jouw Gouden Klassiekers-ploeg op de slotdag van het Ardense luik veel punten te bezorgen. Een oplijsting.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen