Chef Pajtim Bajrami van Stadt van Luijck stopt met zijn restaurant en gaat een nieuwe uitdaging aan: een eigen bistro in Limburg.
Volledig scherm
Chef Pajtim Bajrami van Stadt van Luijck stopt met zijn restaurant en gaat een nieuwe uitdaging aan: een eigen bistro in Limburg. © Mine Dalemans

Chef Pajtim Bajrami (30) ruilt Stadt van Luijck om voor eigen bistro met souschef Willem Sels: “Ik was te veel op zoek naar perfectie, nu wil ik genieten”

Sint-TruidenChef Pajtim Bajrami (30) van het Truiense restaurant Stadt van Luijck heeft na vijf jaar besloten om nu zijn eigen weg in te slaan. Samen met zijn souschef Willem Sels gaat hij op zoek naar een nieuw pand om een eigen bistro in Limburg te beginnen. “Ik was te veel op zoek naar perfectie, maar nu wil ik opnieuw de tijd vinden om te koken uit mijn hart en gewoon te genieten”, zegt de gedreven kok, waarmee Vlaanderen onlangs kennis kon maken in de docureeks ‘Ja Chef!’ op VIER.

 1. Spookrijder die met pick-uptruck ravage aanrichtte, moet opdraaien voor alle kosten en mag van rechter niet meer rijden: “Al eerder tweemaal last van black-outs”
  PREMIUM
  Houthalen-Helchteren

  Spookrij­der die met pick-uptruck ravage aanrichtte, moet opdraaien voor alle kosten en mag van rechter niet meer rijden: “Al eerder tweemaal last van black-outs”

  De bestuurder (64) uit Hechtel-Eksel die met zijn pick-up op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren dertien voertuigen ramde, is woensdag door de Hasseltse politierechter voor onbepaalde duur rijongeschikt verklaard. De man moest zich verantwoorden voor onopzettelijke slagen en verwondingen en het niet beschikken over de nodige rijvaardigheid. Naast een boete zal hij ook de slachtoffers moeten vergoeden.
 2. Basisschool De Hazelaar en Stad Hasselt planten bomen voor overleden juf en mama in Stadspark
  Hasselt

  Basis­school De Hazelaar en Stad Hasselt planten bomen voor overleden juf en mama in Stadspark

  De leerlingen van de Hasseltse basischool De Hazelaar hebben vrijdag samen met stad Hasselt twee bomen geplant in het Stadspark ter herdenking van de overleden Nele Leeten in november en leerkracht An Vandevenne. “We zijn dankbaar voor deze plek met twee hazelaars om terug te blikken op de mooie momenten met juffrouw An en mama Nele”, aldus schoolleider van De Hazelaar Luc Claus.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"