Carl Nijssens werd dinsdagavond als partijgenoot en gemeenteraadslid voor CD&V uit de partij gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Carl Nijssens werd dinsdagavond als partijgenoot en gemeenteraadslid voor CD&V uit de partij gezet. © Karolien Coenen

Carl Nijssens unaniem uit Truiense CD&V gezet: “Vertrouwensband de laatste jaren té hard afgebrokkeld”

Sint-TruidenNa de vaccinatieheisa rond burgemeester Veerle Heeren (CD&V) heeft CD&V Sint-Truiden dinsdagavond nu ook het vertrouwen in partijgenoot en gemeenteraadslid Carl Nijssens opgezegd. De beslissing werd unaniem gemaakt, waarna Nijssens gevraagd werd om uit de fractie te stappen. “Ik begrijp het niet goed”, reageert Nijssens ontzet op het nieuws. 

 1. TERRASTIP. Mi Cocina in Hasselt: “Waar je geniet van cocktails én Latijns-Amerikaanse streetfood met een twist”
  PREMIUM
  Hasselt

  TERRASTIP. Mi Cocina in Hasselt: “Waar je geniet van cocktails én La­tijns-Amerikaan­se streetfood met een twist”

  Zonnekloppers die deze vakantie graag nieuwe terrasjes in de buurt ontdekken, kunnen voortaan bij ‘Mi Cocina’ terecht in het Hasseltse Kapermolenpark. Uitbater Jente Wellens (24) brengt daar een gloednieuw concept naar de Hasselaar, inclusief mooi gepresenteerde cocktails én Latijns-Amerikaanse streetfood in een hip jasje. Wij proefden alvast met plezier.
 2. Genkenaar Dogan Ercan (26) is baas van negen escaperooms en drie horecazaken: “Op mijn veertiende speelde ik AliExpress op de speelplaats met een brooddoos vol gadgets te koop”
  PREMIUM
  Genk/Hasselt

  Genkenaar Dogan Ercan (26) is baas van negen escaper­ooms en drie horecaza­ken: “Op mijn veertiende speelde ik AliExpress op de speel­plaats met een brooddoos vol gadgets te koop”

  26 jaar, zes horecazaken uit de grond gestampt en negen escaperooms op zijn naam in alle hoeken van het land: dat Genkenaar Dogan Ercan leeft voor ondernemen, is duidelijk. Als tiener begon hij met het verkopen van gadgets op de speelplaats om niet veel later een eigen kledinglijn op te starten. “Alleen wie durft, kan exponentieel groeien. En laat dat nu net een van mijn sterke én tegelijkertijd ook mindere kanten zijn”, lacht Dogan.