De stad Sint-Truiden organiseert bijna één maand lang een gratis grofvuil-moment voor alle Truienaars.
Volledig scherm
De stad Sint-Truiden organiseert bijna één maand lang een gratis grofvuil-moment voor alle Truienaars. © Stad Sint-Truiden

Breng van 9 tot en met 27 maart je grofvuil gratis naar containerpark

Sint-TruidenTruienaren kunnen van 9 tot en met 27 maart gratis hun grofvuil binnenbrengen bij het containerpark. Daarmee wil het lokaal bestuur van Sint-Truiden inwoners de kans geven om hun afgedankte spullen kosteloos van de hand te doen. “We moeten nu en in de toekomst op een milieubewustere manier met vuilnis omgaan”, aldus het stadsbestuur. 

 1. Miss België-finaliste en militair Shana (22) stapt muziekwereld in met allereerste single: “Alles valt nu mooi op zijn plaats”
  Hasselt/Diest

  Miss Bel­gië-finaliste en militair Shana (22) stapt muziekwe­reld in met allereer­ste single: “Alles valt nu mooi op zijn plaats”

  Drie jaar geleden mochten we al met haar kennis maken als Miss België-finaliste, en vandaag is Shana Vanfraechem (22) opnieuw op weg om het podium te veroveren. De ambitieuze jongedame en ingeweken Hasselaar brengt vrijdag haar eerste single ‘LOEV’ uit, mét verschijning van ex-‘Tempation Island’-deelnemer Fabrizio Tzinaridis in de bijhorende videoclip. En het zal niet haar laatste hit zijn. “Mijn twee volgende nummers staan ook al klaar om af te vuren", lacht Shana.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"