Het is ‘T-Day’: dik genieten van vers getapte pintjes, én héél gelukkig zijn met onze boterhammen met spek en ei bij ‘t Elfde Gebod.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is ‘T-Day’: dik genieten van vers getapte pintjes, én héél gelukkig zijn met onze boterhammen met spek en ei bij ‘t Elfde Gebod. © Mine Dalemans

Bokes met spek en ei, aub! Café ‘t Elfde Gebod viert heropening ook met kerstbomen en witte rook: “Nóg spannender dan bij opening vier jaar geleden”

Sint-TruidenVers getapte pintjes, de eerste koffies én maar liefst 96 verse boterhammen met spek en ei voor de klanten: zo begon uitbater Philip Blavier zijn T-day in Café ‘t Elfde Gebod in Zepperen (Sint-Truiden). 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.