Het is ‘T-Day’: dik genieten van vers getapte pintjes, én héél gelukkig zijn met onze boterhammen met spek en ei bij ‘t Elfde Gebod.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is ‘T-Day’: dik genieten van vers getapte pintjes, én héél gelukkig zijn met onze boterhammen met spek en ei bij ‘t Elfde Gebod. © Mine Dalemans

Bokes met spek en ei, aub! Café ‘t Elfde Gebod viert heropening ook met kerstbomen en witte rook: “Nóg spannender dan bij opening vier jaar geleden”

Sint-TruidenVers getapte pintjes, de eerste koffies én maar liefst 96 verse boterhammen met spek en ei voor de klanten: zo begon uitbater Philip Blavier zijn T-day in Café ‘t Elfde Gebod in Zepperen (Sint-Truiden). 

 1. Hogeschool PXL lanceert nieuwe Digital Business School
  Hasselt

  Hogeschool PXL lanceert nieuwe Digital Business School

  De Hogeschool PXL lanceert ‘Digital Business School’, een nieuw initiatief waarin de expertise van de departementen PXL-Research, PXL-Digital en PXL-Business in het kader van het programma ‘Levenslang Leren’ samengebundeld worden. “In diverse domeinen zullen we vijf verschillende ‘business architecten’ opleiden die vanuit hun domein via technologie structuren uittekenen en initiatieven nemen”, aldus Francis Vos, departementshoofd PXL-Business.
 2. Nieuw wijnhotel met bar opent zaterdag de deuren in Tongeren: “Logeren tussen wijnen en Romeinen”
  PREMIUM
  Tongeren

  Nieuw wijnhotel met bar opent zaterdag de deuren in Tongeren: “Logeren tussen wijnen en Romeinen”

  In Tongeren opent zaterdag het Vinotel X, inclusief bar. Het nieuwe hotel met acht kamers staat volledig in het teken van wijn. Zowel lokale als buitenlandse soorten zijn er te vinden. “Al tweeduizend jaar wordt er wijn verbouwd in en rond Tongeren. Het is fijn dat de zaakvoerders hierop inspelen”, reageert burgemeester Patrick Dewael (Open Vld). Wij mochten al eens een kijkje nemen.