Het is ‘T-Day’: dik genieten van vers getapte pintjes, én héél gelukkig zijn met onze boterhammen met spek en ei bij ‘t Elfde Gebod.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is ‘T-Day’: dik genieten van vers getapte pintjes, én héél gelukkig zijn met onze boterhammen met spek en ei bij ‘t Elfde Gebod. © Mine Dalemans

Bokes met spek en ei, aub! Café ‘t Elfde Gebod viert heropening ook met kerstbomen en witte rook: “Nóg spannender dan bij opening vier jaar geleden”

Sint-TruidenVers getapte pintjes, de eerste koffies én maar liefst 96 verse boterhammen met spek en ei voor de klanten: zo begon uitbater Philip Blavier zijn T-day in Café ‘t Elfde Gebod in Zepperen (Sint-Truiden). 

 1. Noura (33) verwent Hasselaar met plantaardige lunch en zoetigheden bij ‘In ‘t Grün’: “Een droom die eindelijk uitkomt”
  PREMIUM
  Hasselt

  Noura (33) verwent Hasselaar met plantaardi­ge lunch en zoetighe­den bij ‘In ‘t Grün’: “Een droom die eindelijk uitkomt”

  Alle horeca-uitbaters mogen eindelijk weer doen wat ze het liefste doen, en daarbovenop krijgt Hasselt er nog een splinternieuwe zaak bij. In de Ridderstraat opent de Zonhovense Noura Khenfi (33) ‘In ‘t Grün’, waar ze voortaan Hasselaar én passant met haar plantaardige bak- en kookkunsten in de watten legt. “Een plek waar je kan genieten van lokale thee of koffie, verse lunch en gebak, maar waar vooral iedereen welkom is”, aldus Noura.
 2. Veertien Limburgers aan de start van het BK wielrennen bij de mannen
  Wielrennen BK profs

  Veertien Limburgers aan de start van het BK wielrennen bij de mannen

  Alle Limburgse profs, met uitzondering van de geblesseerde Roy Jans (Alpecin Fenix) staan zondag aan de start van het BK in Waregem. Dertien om precies te zijn en daarbij komt nog Simon Daniels die voor het Canadese XSpeed United Cycling Team rijdt. Kanshebbers zijn er altijd, al zal veel afhangen van het wedstrijdverloop. Wordt er gespurt, dan is Jasper Philipsen (Alpecin Fenix) niet kansloos. Misschien tekent Robbe Ghys (Sport Vlaanderen-Baloise) wel voor een herhaling van zijn prestatie in de Baloise Belgium Tour.