Bewoners Marie-Louise Hubrechts (87) en Wim Leemans (81) scoorden de goals voor Denemarken. “Maar in het echt supporter ik voor de Rode Duivels, hoor”, knipoogt Wim.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners Marie-Louise Hubrechts (87) en Wim Leemans (81) scoorden de goals voor Denemarken. “Maar in het echt supporter ik voor de Rode Duivels, hoor”, knipoogt Wim. © Giulia Latinne

Bewoners WZC Serrenhof vieren Rode Duivels met potje voetbal tegen elkaar: “Eindelijk kunnen we weer zorgeloos samen zijn”

Sint-TruidenHet woonzorgcentrum Serrenhof Orelia in Sint-Truiden laat de EK-matchen van onze Rode Duivels niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan. Zo kregen alle bewoners donderdagnamiddag de kans om het tijdens een voetbalmatch tegen elkaar op te nemen. Zij werden zo even dé voetballers die de strijd tussen Denemarken en België moesten bepalen, en die strijd gingen ze met man en macht aan.

 1. Eendjes veroveren Hasselts straatbeeld tijdens eerste editie van ‘Duck Parade’
  Hasselt

  Eendjes veroveren Hasselts straat­beeld tijdens eerste editie van ‘Duck Parade’

  Vanaf 21 augustus pakt Quartier Bleu uit met de eerste editie van de ‘Duck Parade’ in Hasselt. Tijdens deze campagne worden vijftien reusachtige kermiseenden verspreid over de Hasseltse binnenstad en Quartier Bleu, waarlangs alle Hasselaren en bezoekers op ‘duck tour’ kunnen. De eenden krijgen ook een artistiek likje verf van kunstenaar, en worden op het einde van de parade geveild. De opbrengst hiervan gaat naar Een Hart voor Limburg.
 2. 22ste editie van Volle Bak Herk verrast met attractie ‘Fietsen door de maïs’
  Sint-Lambrechts-Herk

  22ste editie van Volle Bak Herk verrast met attractie ‘Fietsen door de maïs’

  Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus kan je in het Hasseltse Sint-Lambrechts-Herk opnieuw terecht voor de 22ste editie van Volle Bak Herk. In aanloop opende Volle Bak Herk, samen met Hasselts burgemeester Steven Vandeput, langs de Oude Truierbaan en de Biezenstraat ‘Fietsen door de Maïs’. Op een uniek lusvormig fietsparcours van 600 meter kan het publiek daar vanaf nu dagelijks terecht voor een gratis fietstocht door de maïsvelden van Willy en Marijke Philippaerts.
 1. Els (42) verwent Hasselaar met zuiderse vakantiesfeer bij ‘NEKE Something Els’: “Proef ik iets lekkers op reis, dan breng ik het mét twist tot hier”
  Hasselt

  Els (42) verwent Hasselaar met zuiderse vakantie­sfeer bij ‘NEKE Something Els’: “Proef ik iets lekkers op reis, dan breng ik het mét twist tot hier”

  Wie van een zorgeloos vakantiegevoel in eigen land wil genieten, kan vanaf nu terecht bij de gloednieuwe horecazaak ‘NEKE Something Els’ in de Hasseltse Dorpsstraat. Als kersverse uitbaatster pakt Els Vanelderen (42) daar uit met verrassende ‘sharing food’-gerechten, wijn en bubbels, allemaal te midden van een stijlvol interieur.