De Academie Haspengouw in Sint-Truiden mag vanaf 1 september eindelijk weer de activiteiten hervatten, en viert dat met een nieuwe videocampagne.
Volledig scherm
De Academie Haspengouw in Sint-Truiden mag vanaf 1 september eindelijk weer de activiteiten hervatten, en viert dat met een nieuwe videocampagne. © Videostill campagne AH

Academie Haspengouw zet inschrijvingsronde in de kijker met nieuwe videocampagne

Sint-TruidenNa een bewogen coronajaar kijkt de Academie Haspengouw in Sint-Truiden hoopvol een nieuw schooljaar tegemoet. Om de nieuwe inschrijvingsronde extra in de verf te zetten, pakt de academie deze week daarom uit met een nieuwe online campagne.

 1. Alain Peetermans en Zepperen-Brustem starten laatste fase van de voorbereiding: “Constante prestaties neerzetten om zo hoog mogelijk te finishen”
  Voetbal eerste provinciale

  Alain Peetermans en Zepperen-Brustem starten laatste fase van de voorberei­ding: “Constante prestaties neerzetten om zo hoog mogelijk te finishen”

  Wanneer we bij de trainers in eerste provinciale informeerden naar mogelijke titelkandidaten, werd Zepperen-Brustem veelvuldig genoemd. Trainer Alain Peetermans wil die favorietenrol zeker niet ontkennen, maar schuift zelf Schoonbeek-Beverst en Torpedo Hasselt naar voor als de te kloppen ploegen. “Op papier hebben we een team dat in de top vijf kan meedraaien”, zegt Peetermans. “We hebben in het tussenseizoen de groep in de breedte aangevuld en komen sterker voor de dag dan vorig jaar. Maar een titel of promotie krijg je niet op bestelling.”
 2. Wolke Janssens (STVV): “Hopen op stuntzege tegen AA Gent”
  Voetbal 1A

  Wolke Janssens (STVV): “Hopen op stuntzege tegen AA Gent”

  Na een goede voorbereiding met slechts één nederlaag, tegen RSC Anderlecht, start Sint-Truiden zondagavond om 21 uur met vertrouwen aan de competitie. De laatste oefenwedstrijd werd een gelijkspel thuis tegen Eupen. Nu krijgen de Kanaries de Buffalo’s over de vloer. Wolke Janssens (26) liet zich opmerken tijdens de voorbereiding op zijn rechterflank. De sterkhouder is ervan overtuigd dat STVV klaar is om AA Gent warm te ontvangen.