Nelson Balongo kwam ook even langs om Mandela te eren: “Zelf ben ik vernoemd naar Nelson Mandela door de grote bewondering die mijn Congolese vader heeft voor Mandela”
Volledig scherm
Nelson Balongo kwam ook even langs om Mandela te eren: “Zelf ben ik vernoemd naar Nelson Mandela door de grote bewondering die mijn Congolese vader heeft voor Mandela” © Photo News

67 minuten ter nagedachtenis van Nelson Mandela

Dat Nelson Mandela zelfs 101 jaar na zijn geboorte nog steeds veel mensen inspireert, mocht een select gezelschap ondervinden tijden de 67 minuten lange nagedachtenis van de mensenrechtenactivist en voormalig president van Zuid-Afrika in de Bistro-Bar kasteel Nieuwenhoven te Sint-Truiden

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump