Het Speelhofdomein.
Volledig scherm
Het Speelhofdomein. © Benoit De Freine

114.000 euro erfgoedpremies voor Speelhofdomein

Het stadsbestuur van Sint-Truiden haalt een substantieel bedrag aan erfgoedpremies binnen voor onderzoek naar en het behoud van enkele waardevolle monumentenpanden op het Speelhof.

0 reacties

 1. Oppositie blikt vooruit op vervroegde gemeenteraad Sint-Truiden: "Heeren mist het morele gezag om Sint-Truiden door deze crisis te leiden”

  Oppositie blikt vooruit op vervroegde gemeente­raad Sint-Trui­den: "Heeren mist het morele gezag om Sint-Trui­den door deze crisis te leiden”

  Omstreeks 20 uur komt de vervroegde gemeenteraad samen in Sint-Truiden. Daar zal burgemeester Veerle Heeren zich moeten verantwoorden voor de vervroegde vaccinatie van haar familie, haar volledige kabinet en zichzelf. “Heeren mist het morele gezag om Sint-Truiden door de rest van de coronacrisis te leiden", zegt oppositielid Gert Stas (Vooruit) bij HLN LIVE.
 2. Ook Open VLD-schepen Pascy Monette kreeg al coronaprik in het geniep. Vanavond volgt “gepaste uitleg”
  Sint-Truiden

  Ook Open VLD-sche­pen Pascy Monette kreeg al coronaprik in het geniep. Vanavond volgt “gepaste uitleg”

  Ook Pascy Monette, Open VLD-schepen van Eenzaamheid voor de stad Sint-Truiden, heeft zijn coronavaccin in alle discretie vroegtijdig gekregen. Dat meldt Het Nieuwsblad. “Die geheime prik kan zeker een verklaring zijn van waarom Open VLD al die tijd zo rustig bleef in dit dossier”, reageert Ludwig Vandenhove, voorzitter van oppositiepartij Vooruit. Pascy Monette zou tijdens de extra gemeenteraad vanavond zelf “een gepaste uitleg geven”.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas