Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Winkeldief blijkt messen op zak te hebben: 5 maanden cel gevorderd

RuisbroekEen Noord-Afrikaanse man riskeert vijf maanden cel voor winkeldiefstallen en verboden wapenbezit. 

 1. Corruptie bij Delhaize: negen personen en tien bedrijven voor rechtbank. “Schade voor Delhaize was in totaal 953.025 euro”
  Brussel

  Corruptie bij Delhaize: negen personen en tien bedrijven voor rechtbank. “Schade voor Delhaize was in totaal 953.025 euro”

  Het Brusselse parket heeft woensdag gevangenisstraffen van 8 tot 18 maanden en geldboetes gevorderd tegen 9 mensen en 10 bedrijven die betrokken zouden geweest zijn bij corruptiepraktijken rond supermarktenketen Delhaize. Een werknemer van Delhaize, C. zou aannemers gedwongen hebben om hem commissielonen te betalen om werken voor de supermarktketen te mogen uitvoeren. De schade voor Delhaize bedraagt meer dan 950.000 euro. De betrokken werknemer kwam om in een verkeersongeval nog voor hij kon terechtstaan.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.